Omenatalkoissa

Nyt on kesälomareissut reissattu! Pari viikkoa sitten nautittiin tyttöjen kanssa Kroatian auringosta, ihanasta lämmöstä ja turkoosista merestä. Kroatia vaikutti todella monipuoliselta matkakohteelta! Siellä saattoi kierrellä nättejä pikkukyliä ja luonnonpuistoja, nauttia rannalla makoilusta ja meressä lillumisesta tai ajella autolla ympäriinsä. Suosittelen siis, jos joku ei sinne vielä ole ehtinyt.

Tähän alkusyksyyn on kuitenkin kuulunut muutakin kuin Kroatian reissu. Nimittäin omenoita ja tarkemmin sanottuna aivan sikana omenoita.. Poikaystävän takapihalla on neljä isoa ja vanhaa omenapuuta, jotka tekivät aikamoisen sadon. Niistä on nyt tehty omenasosetta, omena-kaurapaistosta ja omenamehua.

Tärkein ja omasta mielestä siistein juttu on tuo mehu! Sitä tuli 70 litraa.. Ja ennen meidän mehunpuristusta pihan omenoista oli puristettu jo 60 litraa mehua. Riittää siis ihan varmasti talven ajaksi!



Omenaterveisiä siis tähän alkusyksyyn. Yritetämme Annikan kanssa sopia kuvaussession niin saisin julkaistua jonkin uuden kivan reseptin tai kaksikin..

Kuvat mun Instagramista.

- Emmi

Ei kommentteja

Lähetä kommentti